Home AkuTutor Punkter Urter Kurser Øvelser Bøger
Forklar: Login
© Eckhard Bick Kontakt Akuteket -- Glemt password

Punkter, urter og kostemner kart ... - kull ... :

kartofler -- elementaffinitet: metal, jord -- temperatur: neutral -- kosttypenivea... læs mere

kastanjer -- elementaffinitet: jord, vand -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere

katost-te -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 3... læs mere

ké xuè fāng 15 (Hæmoptø-receptur); blodhoste; hoste med tykt sejt opspyt og blo... læs mere

kefir -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 3 -- sur... læs mere

kelp -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kold -- kosttypeniveau: 2... læs mere

kiwi -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kold -- kosttypeniveau: 2... læs mere

kolever -- elementaffinitet: træ, jord -- temperatur: neutral -- kosttypenivea... læs mere

kommen -- elementaffinitet: metal, jord -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere

kòng xián dān 16-7  (Opspyt-kontrollerende eliksir), uddriver slim og fugt, i... læs mere

konserves -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 4... læs mere

koriander -- elementaffinitet: metal -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere

kornkaffe -- elementaffinitet: ild -- temperatur: neutral -- kosttypeniveau: 4... læs mere

krabber -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kold -- kosttypenivea... læs mere

kryddersnaps -- elementaffinitet: metal -- temperatur: varm -- kosttypenivea... læs mere

ku lian gen pi 5 () Melia-r... læs mere

ku shen 2d () pagodetræ-rod • Sophora flavesc... læs mere

kuan dong hua 16c følfod • Tussilago farfara BP • skarp, varm... læs mere

kuan jin teng 8 () tinospora • Tinospora sine... læs mere

kuller -- elementaffinitet: metal -- temperatur: neutral -- kosttypeniveau: 2... læs mere