Home | AkuTutor | Punkter | Urter | Kurser | Øvelser | Bøger | Login |
© Eckhard Bick | Kontakt Akuteket -- Glemt password |
kartofler -- elementaffinitet: metal, jord -- temperatur: neutral -- kosttypenivea... læs mere
kastanjer -- elementaffinitet: jord, vand -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere
katost-te -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 3... læs mere
ké xuè fāng 15 (Hæmoptø-receptur); blodhoste; hoste med tykt sejt opspyt og blo... læs mere
kefir -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 3 -- sur... læs mere
kelp -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kold -- kosttypeniveau: 2... læs mere
kiwi -- elementaffinitet: træ -- temperatur: kold -- kosttypeniveau: 2... læs mere
kolever -- elementaffinitet: træ, jord -- temperatur: neutral -- kosttypenivea... læs mere
kommen -- elementaffinitet: metal, jord -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere
kòng xián dān 16-7 (Opspyt-kontrollerende eliksir), uddriver slim og fugt, i... læs mere
konserves -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kølig -- kosttypeniveau: 4... læs mere
koriander -- elementaffinitet: metal -- temperatur: let varm -- kosttypenivea... læs mere
kornkaffe -- elementaffinitet: ild -- temperatur: neutral -- kosttypeniveau: 4... læs mere
krabber -- elementaffinitet: vand -- temperatur: kold -- kosttypenivea... læs mere
kryddersnaps -- elementaffinitet: metal -- temperatur: varm -- kosttypenivea... læs mere
ku lian gen pi 5 () • Melia-r... læs mere
ku shen 2d () • pagodetræ-rod • Sophora flavesc... læs mere
kuan dong hua 16c • følfod • Tussilago farfara BP • skarp, varm... læs mere
kuan jin teng 8 () • tinospora • Tinospora sine... læs mere
kuller -- elementaffinitet: metal -- temperatur: neutral -- kosttypeniveau: 2... læs mere